Functienaam Account Manager Kitchen Retail (m/v) Aantal uur per week 40
Gewenste datum in dienst 1/03/2011 Sluitingsdatum 17/01/2011
Functieomschrijving

Electrolux Home Products (Nederland) B.V. is de verkoop- en service-organisatie achter de merken AEG, Electrolux, Frigidaire, Marijnen, Zanker en Zanussi/Electrolux. Deze wereldmerken maken het leven mooi met innovatieve huishoudelijke apparaten, zoals koelkasten, wasautomaten, keukeninbouwapparatuur en stofzuigers. Vanuit Alphen aan den Rijn zorgen ongeveer 275 medewerkers voor de marketing, verkoop, distributie en service van zo’n 1 miljoen apparaten per jaar. Inmiddels hebben ruim 3,3 miljoen huishoudens in Nederland een product van Electrolux Home Products in huis!

Voor de afdeling Keuken Inbouwapparatuur zijn wij voor de regio Zuidwest als voor de regio Zuidoost-Nederland op zoek naar een full-time:

Account Manager Kitchen Retail (m/v)

Uw uitdaging: 

  • Binnen uw regio bevordert u de verkoop van AEG en Zanussi Inbouwapparatuur bij bestaande klanten binnen de verschillende verkoopkanalen
  • Daarnaast verhoogt u de bekendheid van onze merken door het bezoeken van potentiële klanten, middels een doeltreffende merchandising en door het plannen van promotionele acties
  • In deze functie rapporteert u aan de Commercieel Directeur Keuken Retail.

Uw uitdaging

Uw profiel:

  • Naast een opleiding op MBO/HBO-niveau heeft u enkele jaren relevante commerciële ervaring (bij voorkeur in de keukenbranche).
  • U combineert een dynamische persoonlijkheid met een zelfstandige werkhouding en doorzettingsvermogen in onderhandelingen. Met uw commerciële instelling zorgt u voor het uitbouwen van een lange termijn partnership met uw klanten.

Wij bieden: 
Naast een degelijke productopleiding en een jonge en dynamische sfeer bieden wij aan succesvolle medewerk(st)ers reële toekomstperspectieven. Tegenover uw inzet stellen wij een motiverend salarispakket en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Klik dan onderaan deze pagina op Reageren en solliciteer online.

Meer informatie over EHP en haar produkten kunt u vinden op de website www.electrolux.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Reageren Terug